Thursday 7 May 2009

jaunā viela...

Lai no bērna izaugtu pieaudzis, sakarīgs cilvēks, ir daudz jāpiepūlas... bet tā kā vairums ļaužu ir slinki, lai censtos, rezultāts tāds, ka neviena sakarīgā nav..
Un es te varētu mūžīgi sēdēt un runāt glupības, bet ja virsraksts būtu: "Nauda par brīvu!".. Tad es nebūtu vienīgā, kas savu nožēlojamo acu spožumu vērstu datora ekrānam.

Mums neinteresē citu pierakstītie vārdi uz dimantu spoguļiem. Mums rūp tik ļoti aplamā tagadne, tā, kas norit ap mums.. Ne man rūp tavs ikdienas smaids, ne iemesls kādēļ tas allaž ir vietā, es gluži vienkārši smaidu pretī,...
jo tā man tika mācīts.

Es nedomātu par lietām, kas šķebina dūšu.. es neizvēlētos vienmēr vieglāko ceļu, bet šobrīd, jāteic atklāti, es esmu padevusies. Un nevis tāpēc, ka mani kāds pieveica.. (principā nav jau pat neviena pretinieka), bet gan tāpēc, ka esat jūs..
un es nevainoju nevienu.. nekad! Es tikai konstatēju.

Tā lūk pareizās lietas tiek svērtas un iešķirotas pa šķirnēm - un jāņem vērā arī tas, kurš vairāk tic.. sev vai tam, ka nav iespējams.

te lūk arī noslēgums - es laikam tomēr nepadošos. Es mēģināšu smaidīt, kad tu man atkal pretī nāksi. Es neraudāšu, es nebēdāšos, es negavilēšu priekus, bet gan smaidīšu.. un šoreiz ne tāpēc, ka man tā mācīts, bet gan tāpēc, ka es ticēšu tavam smaidam.. un es mēģināšu, tik cik manos spēkos, saprast kādēļ tu arī šodien loki lūpas. Un nākamajā reizē, kad, kas kritīs, es ķeršu un stutēšu atpakaļ.. un ne tikai. Es pielīmēšu, lai stāv ilgāk. ...
un nevis tāpēc, ka man tā mācīja, bet gan tāpēc, ka esam
MĒS.

do u understand?

dziesma: Enigma - Return to innosence




zinu, ka ir iespēja,
ka nekas nepielec,
bet es tevi saprotu,
jo izsakos ļoti sviestaini!!!

1 comment:

Anonymous said...

Ai,cik forši!! Man ļoti patīk ticīgie.:) Tadi, kas tic, ka ticet ir verts, kas domā, ka ir jau visādi, bet smuki un forši arī. Kas smaida, jo tic.:) Lai labi veicas un jauka diena!;)