Wednesday 9 September 2009

o9.o9.o9

(jeb dzimšanas diena pēc 9 dienām!)

Šodien bij gara diena. Bet jāsāk ar vakardienu. Vakarā atradu vēstuli kuri biju rakstījusi pati sev. Tas bija 2007 gada februāri, un uz tās bija rakstīts, ka jāizlasā tā paša gada decembrī! Bet re kā, atradu tikai tagad. To izlasījusi biju nedaudz uz sevi saskaitusies. Bija dažas nelāgas lietas sarakstītas un vsp tajā laikā biju dumjāka kā atminos. Izdomāju, ka jāuzraksta jauna vēstule. Tā arī izdarīju. Pozitīvāku un foršāku! To centīšos lasīt kaut kad jūnijā vai jūlijā. Pēc skolas nopirku ritenim kameru, un jau šodien uz sklou braucu ar velosopēdu. Pirmie desmit metri bija savādi, bet tas bij tāpēc, ka stūre bija šķība. Skolā gāja labi. Visās stundās mācītais ir interesants. Viena stunda (HHS4M) Families and Individuals in Diverse Society ir diezgan aizraujoša. stunda paskrēja nemanot, jo tas ko mācījāmies mani tiešām aizrāva. Rīt no rīta iešu uz Offbeat* tryouts un cerēšu, ka tikšu grupā. Vēl rīt pusdienlaikā mēģināšu pieteikties bakstage par S.T. (stage manager). Un vēl rītā jāiet isniegt, ka vēlos būt Year Book Comitte. Gribās piedalīties gadagrāmatas tapšanā. Nedēļas nogalē varbūt atkal spēlēsim biliardu , bet iespējams, ka vienkārši tusēsim kopā. Nu jā. Daudz mājas darbi, ļoti darbietilpīgi, bet ļoti pārdomāti un interesanti darbi darāmi.
Ar Tašpuku sākām domāt par to kurus cilvēkus aicināsim uz dzimšanas dienas ballīti (kas ļoti cerams būs mājās bez mammas klātbūtnes..ta manīs). Nu jā, man šodien ir labs garīgais un negribās domāt par nelāgām lietām. Domās šaudās dažnedažādas domas par cilvēkiem un aizgājušiem notikumiem.

Labi, man blakus sēdošais telefons sīc, ka bača uz beigu iet. Iešu papildīt kādu mājas darbu. Atkārtošu šo to un tad jau likšos slīpi, jo Offbeat audition ir 7:30 no rīta.


*youtubā - Glebe CI Offbeat, ja ir interese:
1 & 2

No comments: