Tuesday 16 November 2010

Nogale

Nedēļas nogale bija sasaudīti gara un aizraujoša. Negribējas, lai nāk otrdiena, bet tā, (maita), atnāca. Veikli aprakstīšu ko kurā dienā darīju un kur biju.

Tātad, piektdien ilgi gulēju. Kad cēlos, sakārtoju istabu un veicu citas saimnieciskas darbības (tā teikt). Vakarā sanāca dzert daudz alu. Sākumā dzērām citā dzīvoklī kojās, tusējām un plāpājām. Vēlāk gājam uz Studentu Savienību uz ŪSU balli. Jā, jā, bija man arī ūsas, bet manas bija tik ideālas, ka es tās nosaucu par neredzamajām ūsasm. Ar flomasteru uzzimēju tās uz pirksta, un, kad vajadzēja parādīt kādam cik man asprātīgas ūsas, tad tik atlika pirkstu uzlikt virs lūpas. Te sanāca ilgi tusēt un galvā bij daudz, daudz alus. Tusējām līdz trijiem, bet ar tādu kompāniju mājas nonācu tikai neilgi pirms četriem no rīta.

Sestdien, kā jau noprotams, gulēju ļoti ilgi. Pamodos, sāpēja galva un lielāko dienas daļu pa gultu vien vaļājos. Vakara pusē nācas savākties un sakopties, bija ieplānots randiņš. Domājām iet uz kādu bāru iedzert alu, bet beigās sarunājam, ka paliksim vien manā dzīvoklī un dzersim alu tā pat. Dzēram manā istabā (diemžēl), jo manas dzīvokļa biedrenes bija sāicinājušas veselu baru cilvēku. Negāja labi, lai gan sarunas raisījas diezgan veiksmīgi un vienu brīdi pat dejojām. Alus palika, bet sanāca tā, ka gribēju, lai viņš dodas prom. Mājienus saprata. Bija jau diezgan vēls un tad arī devos gulēt.

Svētdien atkal pamodos visai vēlu. Ap vieniem. Bija jābrauc uz Glāzgovu satikt brāli Jāni. Bija ārprātīgi foši viņu satikt. Pavadīju dienu ar viņu un viņa paziņu. Vakarā cerēju saskrieties ar draudzenēm, kas ar bija līdz Glāzgovai atkūlušās, lai ietu uz kīno, bet viņām nebija ieplānots tusēt pa pilsētu. Tad nu sazinājos ar kādu draugu un satikos ar viņu. Gājām uz kādu krogu kur viņš ar saviem draugiem bieži ejot. Vakaru pavadījam pļāpājot. Viņš ierosināja, ka jāiet uz klubu kaut kad vakarā, bet es viņam atgādināju, ka man jānoķer pēdējais vilciens, kas attiet pusstundu pirms pusnakts, bet pirmais no rīta ir tikai īsi pēc pieciem. Turklāt viņam nākamā dienā bija kaut kada prezentācija, kas vēl bija līdz tam jānobeidz. Izlēmām to darīt kādu citu reizi, kad būšu pilsētā. Tiku līdz mājas un bija jau vēls, devos čučēt.

Nākamā rīta (pirmdien) modos ap desmitiem, un neilgi pirms pusdienas laika biju jau atkal Glāzgovā. Atkal satiku bračku un viņa paziņu. Apmetām loku ap pilsētu paskatījāmies šo un to. Laiks bija izcils, sākumā. Vēlāk uznāca lietus un paspējām pārlīt ceļā atpakaļ uz centru. Paēdam, iegājām pāris veikalos, tad es devos māajas, bet viņi uz koncertu. Mājas biju savlaicīgi, bet ļoti pārgurusi es laicīgi devos uz čučumuižu.

Šodien otrdiena, politikas dienas. Līdz ar vēl septiņiem jauniešiem tapu par savas klases pārstāvi (i.e. class representative). Biči forši, ne? :P
Tagad sēžu skolā pie datora un gaidu, kad varēšu doties uz politikas semināru, kas jau atkal būs ļoti garlaicīgs, bet obligāts pasāciens.

Šonedēļ šis tas jāpadara sakarā ar rakstu darbiem, lai nebūtu sekojošajās nedēļās viss jādara pēdējā brīdī.

Pagaidām beigšu. Bučas visiem.

Kopsavilkums: Alus ir labs, Glāzgova ir forša, un satikt brāli Jāni ir vēl foršāk.

No comments: