Monday 29 December 2008

hokejīgi

Kārtējais zaudējums. (ne kā saldējums)
Šodien gan izsisto emociju skaits bija manāmi mazāk, lai gan pēdējo divu (?) minūšu laikā sarāvāmies beidzot tā pamatīgi arī vairums sitieni pa vārtiem (no 10, kāds kauns!) tika uzmesti tieši šo pēdējo divu minūšu laikā tik un tā likās, ka latju komanda varēja labāk. 1-10 tomēr ir dikti skumjš rezultāts. Protams nav tik traki kā Kanādas U20 pieveica Kazahstānu (15-0), bet gandrīz pirms pirmā perioda beigām likās, ka būs kaut kas stipri līdzīgs. Protams ir neliels (nu labi, lielāks kā neliels) prieks par to, ka septiņas sekundes pirms pirmā per. beigām Jānis Ozoliņš trāpīja latvijas komandai vienīgos vārtus šajā spēlē. Malacis puika!! Tā kā neesu labs komentētājs, tad es Tev no visas sirds iesaku izlasīt spēles aprakstu !!šeit!!
Bet tiem, kas ir pārāk slinki, lai ieietu un izlasītu, atļāvos iekopēt šo to, lai izlasāt:
It was a one-sided game, and of course the Civic Centre crowd of 9,622 favoured the weaker team. The biggest cheer of the afternoon came after Latvia’s lone goal with seven seconds left in the opening period.

"It may sound
strange, but it was still a difficult game for us," said Svensson-Pääjärvi, who finished the game with four points.
Izcēlu labākos vārdus! ;)

Tas tā, protams. rīt spēle pret somiju, zināmas bailes, ka to arī nevinnēsim, bet gan jau!
āā, un vēl pirms beidzu, - ļoti, ļoti, ļoti stingrs rokas spiediens Naurim Enkuzenam, kurš godam nostāvējā spēlēs pret Krieviju un Slovākiju (un šodienas spēlē ar) un ieguva labākā spēlētāja titulu divās pirmajās spēlēs.

No comments: