Thursday 4 June 2009

ī ī ī ī: music night

Just for sake of varity this one will be en ingles. So, just for a fast intro; every semester there is a Glebe Music Night. (and, blah, it is ALWAYS on thursdays! xD) If u go to a such a concert then u will hear our owsome junior, senior + jazz bands, as well as chamber, concert, man and full choirs, and ofcourse the mindblowing offbeat team (if u type 'glebe ci offbeat' in youtube then ull c what i mean). Yeah. Got really nothing more to say, cuz im bad at review stuff! xD just had to go n c it ur self, but don't worry - there s always next year! ;]

Tgd pārlēkšu uz lv valodu! Skolā. No rīta paspēju laikā, biju tikko pie skapīša, kad noskanēnja pirmais zvans. Bioloģijā skolotājs skrien cauri pēdējai nodaļai ātrāk kā vējš. Mums reāli ir palikusi nedēļa, bet visam, kas palicis vajadzētu vsmz divas nedēļas. Tagad mācamies par sirdi, par to, ka tā. (skolotājs pieminēja arī to, ka sirds nav tā ar kuru mīlam.. its all BS! xDDDD ha ha ha). Fizikā turpinājām mācīties par elektromagnētiem. Pusdienlaiku pavadīju sēžot kopā ar citiem bērniem pie vienā gaitenī - es pārskatīju vēl atkārtojuma uzdvms matem. k.d... Tad teātrī skolotājām pārmaiņas spēc bija labs garīgais (tas bieži negadās) un viņš turpināja stāstīt par to, kā jāizprot savs tēls un kā labāk to parādīt uz skatuves. Tad viņš minēja dažādas medodes un ko tur. Citēja dažus nepārspējamus aktierus, režisorus u.c. Nu jā.. Tad nedaudz piestrādājām pie dialogiem un tad negaidīti atskrēja zvans.. Matemātika + kontroldarbs!! Grrr... iepriekšējāis bija katastrofa.. g.v. Gada sliktākais matem. kontroldarbs. (arī Plaknim un citiem klasē bija gājis tūdīgi, tāpēc nākam otrdien būs extra uzdevumi, lai uzlabotu atzīmes, labs skolotājs i suppose!) Nu jā. Tā kā es beidzot biju padarījusi arī dažu m.d. uzdevumus kamēr mācījāmies vielu, kontroldarbs nešķita tik grūts. Man šķiet, ka šis ir pirmais k.d. šajā semestrī, kur es atbildēju uz visiem jautājumiem un biju vairāk vai mazāk droša, ka arbildes ir pareizes.. (kad pirms zvana nodevu darbu skolotājam uznāca neliela nostalģija pēc 9.&10. klases, kad es neuzdrošinājos atstāt nevienu jautājumu neizrēķinātu pareizi!!).. tad, neiegriezusies savā skapītī devos pa taisno ārā pie riteņa ceļā satiku GGG skolotāju, viņa man kārtējo reizi nolasīja puslekciju par to, ka ir jādara, kas darāms un viss.. un eh!

Devos pie riteņa. Kamēr slēdzu vaļā slēdzeni redzēju, ka trīs paziņas (labi paziņas, nu labi, draugi) aizsoļo aiz stūra, parasti es tur nebrauktu, bet tas man atgādināja, ka vajadzēja iegriezties pie mammas, lai palūgtu naudu konča biļetei. Braucu ar riteni un nogriezos kur viņi. Es pavraucu garām tā it kā nebūtu viņus redzējusi ( just for clearifications, they r guys), pēc pāris kvartāliem arī sadzirdēju svilpienu, kuru uzreiz atpazinu (un biju jau paredzējusi..) (āā, strpcitu, viens no viņiem bija Plaknis.. ha ha, tas kurš svilpa, es zināju, ka viņš svilps, pārāk labi jau pazīstu). Tātad, kur es paliku.. āā.. nu es atskatījos un sāku braukt lenāk. Iekšējais monologs sprieda, vai braukt tālāk, vai piestāt, apmest riņķi un braukt apsvēcināties... Izvēlējos otro variantu! :) Nu jā.. tad beigās sanāca tā, ka viens no viņiem diezgan veikli nogriezās, lai dotos uz autobusa pieturu, bet es kopā ar šiem diviem un riteni pie rokas devāmies tālāk. Svaidījāmies ar jokiem un pļāpājām, bet tad man bija jāgriež uz otru pusi, pateicu atā, uzlēcu uz riteņa un pēc pāris kvartāliem biju jau, kur plānots.

Tad braucu mājās.. un noskatījusies savu 4.00 oclock House on channel 83! (jip, lāci, hausu! ;))) ) tad apskatīju šo to no Bio. pierakstiem un tad jau bija laiks iet ārā. Paķēru līdzi gaismiņas ritenim, jo atpakaļ ceļā vajadzēja un vēl šo to un biju ceļā.
Atpakaļ ceļā galvā skanēja ritmiskas melodijas un ritenis visu laiku brauca līkločos, biju DIKTI labā noskaņojumā.. but now, not so much! Rīt taču skola!

Bučas visiem maniem mīļajiem tarakāniem un saules sveicieni tiem, kas ir prusaki, ne tarakāni! :p un.. un.. un.. es jau aizmirsu! :D

aha.. un sorry par kļūdiņām! haha


ps. some songs that were we heard tnght:
Drive my car
I wanna be like you
Call me
Hallelujah
Tears in heaven
Stand by me

1 comment:

Anonymous said...

tā tik turpināt!
|Lācis ar tevi lepojas! :*