Sunday 21 June 2009

nedzīva raize

Piektdiena:
Pēdējais eksāmens aizritēja sekmīgi, lai gan viens jautājums šķita tik neizprotams, ka likās, ka tas ir ieklīdis no kāda cita eksāmena. Varbūt kāda, kas bija cita valodā..? Kad izgāju no klases, kur biju pavadījusi nedaudz vairāk kā divas stundas jutos kā no degošām oglēm iznirusi, sajūta bija laba. .. un, ja atklāti - kolosāla. Tā kā mans ritenis nedēļas sākumā bija nolēmis izšaut pats savu kameru uz skolu tajā dienā braucu ar autobusu atpakaļ nolēmu iet kājām. Nu vispār bija domāts pusčetros tikties Ridoo centrā, bet tas tika atcelts uz stundu vēlāk, tad nu es vnk čāpoju pa Bank Street. Ložņāju pa veikaliņiem un iegāju izdzert Iced Cappuccino. Pēc lēnās pastaigas, un jāteic arī pēc neilgas zīmēšanas, biju Ridoo centrā, pietam laicīgi. Šeit satiku trīs citus ļautiņus, pavadījām visu vakaru kopā (not true).

Sestdiena & svētdiena:
Līgo svinēšana gandrīz latviskā garā Kvebekā, Tērvetē. Šeit, kā jau pagājušajā gadā noritēja, jāatzīts, laba līgošana. Svinēšana notika nedēļas nogalē, jo kanādiešiem nav Līgo svētki, līdz ar to brīvs ar nevienam nav. Viss sākās ar 'Jāņa jūdzes' sacensībām, gan jaunajiem, gan ne tik jaunajiem. Jauno kategorijā bija vien viens skrējējs, viņš kā par pārsteigumu noskrēja kā pirmais. Otrā kategorijā skrēja jaunieši un pieauguši. Šajā skrējienā bija divas pirmās vietas - meiteņu un džeku. No sievietēm pirmā noskrēja Gundega un no zēniem, Edijs. Pēc skrējiena bija labs laiciņš, kad programma nebija paredzēts nekas. Vairums gan šo laiku izmantoja gaļas cepšanai, un pēc tam arī ēšanai! Četros bija jādejo. Dejoja Monreālas Ačkups un mēs, Otavas Spīdola. Nodejojām labi. Piecos trīsdesmit sākās lielā dziedāšana, apdziedāšanās, svētku ceļošana, siera ēšana, citu labumu baudīšana un, protams, alus dzeršana. Visi gribētāji devās līdzi mūzikas spēlētājiem no vienas mājas uz citu baudot mākslīgo Jāņu auru. Pēc apm. 7 stundā, kas vairāk vai mazāk tādā garā tika pavadītas bija jau vakars un tumsa. Un lielākā daļa gavilētāju bija jau pienācīgi sadzēruši alu, it īpaši jaunieši!! Tad sekoja MILZĪGĀ ugunskura kurināšana un jāņošana līdz rītam. (Tas gan man nesanāca! Nāksies vien gulēt visu vasaru) Nākamā rīta pēc brokastīm devāmies uz dievkalpojumu, tad aizčāpojām līdz ūdenskritumam, un pēc tam braucām mājās. Te es bez jebkādiem pārmetumiem sēžu pie TV kā flegma, pielaboju manikīru, ēdu pīrāgus un baudu nedaudz iedvesmojošās Sex and the City sērijas, kuras rāda mānā mīļum mīļajā kanālā: CosmoTv. Ir gandrīz vai labi! Es tik nezinu cik ilgi spēšu izdzīvot bez nekā, kas mocītu manu prātu 24/7 un bez raizēm par skolu. Nevaru sagaidīt otrdienu, kad svinēsim Tievā un Saulainās dzimšanas dienas.. :D Bet protams, ir lietas, kas nepamet manu prātu, nekad, vismaz šobrīd, bet man laikam ir nedaudz bail par to domāt.. hihi. Plānoju pamācīties nedaudz ceļa satiksmes noteikumus, beidzot pēc vismaz mēneša pārtraukuma izlasīt New Moon un vēlāk, gan izdomāšu ko darīt, moš atgriezīšos pie adīšanas! :D .. Lai gan, ja tā padomā, tik daudz laika jau man atkal nav, dziesmu svētki taču tuvojās!


Tagad PAKA.
Buča lācim, piedod, nav sanācis neko ieraksīt, jo kā redzi, es pārtieku no pīrāgiem un alus!
Starp citu, piektdienas vakarā arī bija alus.. so yeah, i have too much beer in my organism!
čau čau! es nu turpināšu baudīt saules nozušanu Sex and the City pavadībā..



*

Your result for The Which Part of the Brain Are You? Test...

Parietal Lobe


Titty fucking tacos, you are the Parietal Lobe! The parietal lobe deals mostly with the sensation of pain and movements in the body. Four words to describe you would be spontaneous, emotional, fluid and quiet. You're quite an adventurous soul, although you're still kind of introverted about it. You like being around people sometimes and like being alone sometimes. It's possible you have mood swings every now and then, but that's perfectly normal. You have a generally sweet disposition and people lurrrve it.


Take The Which Part of the Brain Are You? Test
at HelloQuizzy


No comments: