Tuesday 16 June 2009

pēdējāāā

Bija pēdējā skolas diena. Pēdējā stundu diena. Diena, kad var darīt ko un cik gribās, ja vien nav gadījies kāds asprātīgs skolotājs, kas šodien ieliek kontroldarbu, eksāmenu vai kādu citu darbu, kā rezultāts tiek pieskaitīts gada atzīmei. Citi skolotāji pasaka šo to priekšā par to, kas gaidāms eksāmenā vai arī pasaka kāda atzīme līdz šim; ir arī skolotāji, kas pēdējā dienā rīko party, tas ir tā, ka skolēni paši sanes paiku un ēd un pļāpā un uzdzīvo. Skola šodien bija diezgan tukša. Lai gan nē. Skolēni bija skolā, bet ne klasēs. Jā - tā viņš ir. Es uz pirmo stundu neaizgāju, jo skolotājs teica, ka nav vērts, ja neplāno mācīties un man šodien negribējās mācīties un pa nedēļas nogali nebija arī radušies jauni jautājumi. Otrā - bioloģija, uz to gan aizgāju, jo skolotājs ir to pelnījis un es arī! :D Viņš mums uzdeva dažus atjautības uzdevumu, lai biči palauzītu galvu; pasacīja kādas atzīmes pirms eksāmena un izskaidroja dažas lietas kuras citiem vēl nebija īsti skaidras. Klasē bija 8 skolēni no 18. (man liekās) Pusdienlaikā kopā ar diviem cilvēkiem biju aizgājusi uz veikalu parakstīju vēl citu gadagrāmatas un iedevu savējo.. Matemātikā biju domājusi gurķoties, bet baigās sanāca tomēr biči atkārtot eksāmenam. Skolotājs tik pateica kādas mums atzīmes līdz šim un palīdzēja tiem, kam bija vēl jautājumi. Skolēnu skaits klasē: 11/23. Tā kā teātris vairs nav, tad aizgāju noskaidrot atzīmi un tas arī viss. Tad devos mājās (NOT TRUE).
Tad pabeidz pēdējo gabaliņu darba un tad .. grasījos iet gulēt, bet izdomāju nolakot nagus. Tas izvērtās par TV skatīšanos UN aizmigšanu, UN nagu lakas izcūkošanu. Būs jālako no jauna. :\ :D

Un es tik turpinu klausīties Kanye West-Stronger (starpcitu, šī dziesma skanēja arī tad, kad spēlējām biljardu .. so cool! :D)

Šodien ir oficiāli gurķošanās diena! he he

...un es šo to sapratu, bet tas tev (jums) nav jāzina, varbūt es bubulim ausī iečukstēšu, bet ne tagad! ;)

1 comment:

Anonymous said...

bubulis nepacietīgi gaida!! ^^