Wednesday 3 August 2011

Jau augusts

 Man riebjas rutīnas. Viss atkārtojas. No rīta ceļos vienā laikā, viena un tā pati sasodītā minūte. Es paveru acis, jau nogurusi, telefonā digitālā pulksteņa švīkas rāda 6:35.6:35. 6:35. Sasodīts, 6:35. Modinātājs noskan tikai 7:15.Nezinu, varbūt kāds kaimiņos dien dienā ceļas tanī laikā. Vai varbūt tās kaijas, kas mūždien klaigā iebrēcas īpaši skaļi tieši 6:30 ik rītu.

Vārdu trūkuma dēl pastāstīšu kā pēdējās divās nedēļās gājis poker spēlē. Labi nav gājis, bet kopvērtējumā ir tomēr izdevies saglabāt piekto vietu. Pagaidām. Man tomēr ir vairāk jāsaņemas, lai var beigās spēlēt finālā..tas gan vēl tālu. Vienīgā bēda par pirmdienām tāda, ka vienmēr sanāk notriekt daudz naudas. Ar visu Buy inu, dzērieniem, lūzer galdu, un, protams, vakara turpinājumu. Vienmēr vakars nebeidzas ar pokeri vien. Pagājušajā nedēļā mājās biju nedaudz pēc pieciem. Šonedēļ biju laicīgāk, bija biči pirms četriem, kad beidzot pārnācu. No centra nācām divatā, jo viens cilvēks ar dzīvo šajā pilsētas pusē. Līdz ar to divatā sanāca iet ilgi, bet vismaz ceļš likās īsāks. :D Ar kompāniju vienmēr jautrāk kā nekā. :))


Pirms pāris dienām lejuplādēju Tildes vārdnīcu, tas nozīmē, ka tagad varu rakstīt latviešu burtiem nemeklējot tos netā. Labais papīrs! :D

No comments: